Extra menu

Iedere maand een extra menu met seizoensgroenten in de hoofdrol

We bieden onze gasten iedere maand een extra menu met seizoensgroenten in de hoofdrol. Winterse groenten geven kracht en comfort. Met dit februarimenu kom je deze wintermaand wel door.

soep-van-boerenkool-en-kervel-hemelse-modder-nl.jpg

Voorgerecht

  • Terrine van knolselderij, spinazie en paprika, met aardpeerdcrème, veenbessencompote en knolselderijchips.

Soep

  • Soep van boerenkool en kervel, met mosterdcrème en geroosterde hazelnoot.

Hoofdgerecht

  • Pompoen-specerijencake gegratineerd met schapenkaas, met gegrilde witlof, pompoen, luchtige vadouvansaus en cevenne uicompote.

Kaas

  • Drie Nederlandse kazen met paprika-gemberchutney.

Nagerecht

  • Rode-bietenpuddinkje met witte-chocoladecrumble, yoghurtijs, pistachecrème en pistachekletskop.

Dit menu kun je natuurlijk combineren met ons seizoensmenu

Reserveren 

 

seizoensgroenten-hemelse-modder-nl.jpg