Extra menu

Iedere maand een extra menu met seizoensgroenten in de hoofdrol

We bieden onze gasten iedere maand een extra menu met seizoensgroenten in de hoofdrol. Winterse groenten geven kracht en comfort. Met dit januarimenu kom je deze wintermaand wel door.

hartige-tartelette-vk-hemelse-modder.jpg 

Voorgerecht

  • Dun gesneden pompoen gevuld met pompoencrème, koolrabi en peterseliewortel, met luchtige citroensaus en peterseliewortelchips.

Soep

  • Soep van geroosterde witlof, met mosterdolie en kaaskrokantje.

Hoofdgerecht

  • Hartige tartelette gevuld met koolraapcrème, gebakken palmkool en schorseneer, met geroosterde amandelen en hollandaise saus.

Kaas

  • Drie blauwe kazen met rode bietenchutney.

Nagerecht

  • Gekarameliseerd aardpeerpuddinkje met gemarineerde aardpeer, hazelnootijs en hazelnootkletskop.

 

Reserveren 

 

groentenmenu-januari-hemelse-modder.jpg