Heerlijk lunchen vlakbij de Nieuwmarkt

Een verrukkelijke middag

Je kunt nu ook overdag genieten bij restaurant Hemelse Modder. We zijn open vanaf 11h30 en verwelkomen je graag voor een lekkere lunch, taartjes, Hemelse Modder-ijs en de borrel. Deze verruiming van de openingstijden geeft gelegenheid om op allerlei tijdstippen rustig te komen genieten van zomerse momenten waarop niets hoeft en alles mag.

op-het-terras-hemelse-modder(1).jpg 

Lunch

Elke dag serveren we de heerlijkste lunchgerechten. De keuze in vis, vlees of vegetarische gerechten is heel evenwichtig, met bijzonder lekkere smaakmakers. Zo krijgt de bisque van strandkrabbetjes een scheutje Pernod-room en wordt de zalmfilet gemarineerd in passievruchtsap. Het instant zomerse vakantiegevoel wordt verstrekt door de verleidelijke anijspannenkoekjes met vers fruit.

lunchplateau-lp-hemelse-modder.jpg

bisque-lp-hemelse-modder.jpg

Spontaan

De zoete gerechten kunnen ook bij een kopje koffie besteld worden voor gasten die spontaan een fijne draai aan de dag wil geven. Het Hemelse Modder-ijs wordt deze zomer vers geschept voor wie in de buurt is en even licht en luchtig wil genieten.

ijs-en-pannenkoekjes-hemelse-modder.jpg

Borrelen

Elkaar in de loop van de middag ontmoeten voor een glas goede wijn met lekkere kazen en bitterballen is altijd een goed idee. Het borrelplateau nodigt uit tot nieuwe tradities in de middag.

Kortom ons keukenteam staat de hele middag voor je klaar. 

Reserveren 

 

leef-in-restaurant-hemelse-modder.jpg