Jubileummenu

Jubileum Wildmenu

Restaurant Hemelse Modder bestaat 35 jaar en dat vieren we graag met onze gasten. Dit jubileum is een mooi moment om stil te staan bij de inzet van ons toegewijde team en onze enthousiaste gasten. 

Maandelijks serveren we een jubileummenu naast de menukaart van het seizoen. Een feestelijk voorproefje van ons nieuwe kookboek SAMEN AAN TAFEL

In de keuken is het nu echt herfst. Ons jubileummenu van november is een wildmenu. We stoven hazenbout in rode wijn en serveren dit gerecht met smakelijke spruitjes, hete bliksem en geroosterde appel. 

Verder serveren we wild-zwijnrillette met wild-zwijnbonbon, wildbouillon met wildquenelle en geroosterde kastanjes en heerlijk nagerecht: ontbijtkoekbavarois met whisky-roomijs 

Het staat je natuurlijk vrij dit jubileummenu te combineren met ons seizoensmenu.

gestoofde-hazenbout-nieuwsbrief(1).jpg

 

taart-35-jaar-card-hemelse-modder.jpg