Keuze menu
Bekijk onze menukaart rechtstreeks in de bestellijst.
Voorgerechten
Tartaar van bospeen met balsamicodressing, met radijs, bundelzwam, chioggiabiet en bieslookmayonaise.
Terrine van zalmmousse en gemarineerde zalm, met geroosterde bietjes, zeekraal en limoencrème.
Bonbon van gevogelterillette en bosvruchtencompote, met hazelnoot en groene-koolsalade en uiencompote.
Drie kroketjes van rode paprika, Puylinzen en zongedroogde tomaat, met sjalotmayonaise.
Soepen
Soep van geroosterde koolrabi en mosterd met gebakken koolrabi.
Soep van Cevennes ui met wildrillette.
Bisque van Noordzee garnalen met Pernodroom en rivierkreeftjes.
Hoofdgerechten
Paddenstoelenpasteitje en kaaspasteitje met groene kruidensalsa, wortel, bleekselderij, kapucijners en gepofte tomaat.
Rode bietenwafel met bietenmousse, rode biet, spruitjes, walnoot en sinaasappeldressing.
Kastanje-pompoencake gegratineerd met schapenkaas, met paddenstoelenroomsaus, pompoencompote, en geroosterde knolselderij.
Kabeljauwfilet en papillot met kappertjes, zwarte olijf, kerstomaatjes en little gem, met roseval aardappel en citrusroomsaus.
Eendenbout met eendenworstje, balsamicojus, romige zuurkool, roseval aardappel en gebakken paddenstoelen.
Gegrilde entrecote met rode wijnjus, geroosterde roseval, gebakken ui en geroosterde witlof.
Kazen
Drie Franse kazen & vijgenbrood
Drie Nederlandse kazen & vijgenbrood.
Nagerechten
Hemelse Modder; bruine en witte chocolademousse en vanilleroom.
Gepofte appel in florentinebeslag, met karnemelk-amandelcrème en boerenjongens.
Kaneelmousse met kaneelmakaron, kaneelcrumble en gemarineerde blauwe bessen.
Je kunt onze dinergerechten dagelijks bestellen vanaf 14h00.
Lunchmenu
Lunchboxen
Vegetarisch weekend lunchbox; Pastinaak-gembersoep| bloemkoolkroketje | Warm uientaartje met uienchutney | rucolasalade met geroosterde groentes. 22,50
Weekend lunchbox; Garnalenbisque | ansjovis-venkelkroketje | bonbon van wildpaté gevuld en abrikozenchutney | venkel-rucolasalade met amandelen. 22,50
Je kunt onze weekend lunchboxen bestellen op zaterdag en zondag vanaf 12h00 - 17h00.
Groepsmenu
Voorgerechten
Soep van Cevennes ui met wildrillette.
Terrine van zalmmousse en gemarineerde zalm, met geroosterde bietjes, zeekraal en limoencrème.
Bonbon van gevogelterillette en bosvruchtencompote, met hazelnoot en groene-koolsalade en uiencompote.
Hoofdgerechten
Rode bietenwafel met bietenmousse, rode biet, spruitjes, walnoot en sinaasappeldressing.
Kabeljauwfilet en papillot met kappertjes, zwarte olijf, kerstomaatjes en little gem, met roseval aardappel en citrusroomsaus.
Eendenbout met eendenworstje, balsamicojus, romige zuurkool, roseval aardappel en gebakken paddenstoelen.
Nagerechten
Hemelse Modder; bruine en witte chocolademousse en vanilleroom.
Drie Nederlandse kazen & vijgenbrood.
Gepofte appel in florentinebeslag, met karnemelk-amandelcrème en boerenjongens.
Covid-19 spelregels
De spelregels
Houd 1,5 meter afstand
Maximaal twee personen zitten aan een tafel of bar tenzij het gaat om een gezamenlijke huishouding die uit meer personen bestaat.
Drie of meer personen uit verschillende huishoudens? Wij zorgen voor een ruime tafelopstelling.
Handen wassen bij binnenkomst én na toiletbezoek.
Geen toegang met verkoudheids- en/of griepklachten.
Zo veel mogelijk elektronisch betalen.
Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op en geef ze de ruimte.
Wanneer je je niet houdt aan de 1,5m regels kan de toegang tot het horecabedrijf worden ontzegd.
Chef's menu
Voorgerecht
Wilde eendenborst met eendenbitterbal, appel-perencompote en dragonmayonaise.
Soep
Licht gebonden specerijen-wildsoep, met rouleau van duif en bospaddenstoelen.
Hoofdgerecht
Bladerdeegpastei gevuld met vijgen en hazenstoofvlees, met veenbessencompote, geroosterde aardappel en pastinaakchips.
Nagerecht
Bramentaartje met yoghurtcrème en bietmeringue.
Kerstmenu voor thuis
Voorgerecht
Luxe borrelplank met vegetarische hapjes.
Luxe borrelplank met vis- en vleeshapjes.
Hoofdgerecht
Klassieke bladerdeegpastei gevuld met paddenstoelenragout, met geroosterde groentes.
Klassieke bladerdeegpastei gevuld met mossel-visragout, met geroosterde groentes.
Kaas
Drie Franse kazen & vijgenbrood
Drie Nederlandse kazen & vijgenbrood.
Nagerecht
Hemelse soesjes: vijf soesjes gevuld met witte en bruine chocolademousse.
Hemelse soesjes: vijf soesjes gevuld met mokkamousse.