Keuze menu
Voorgerechten
Pompoen-specerijencrème met gerookte en gemarineerde pompoen, maïscrouton en hangop.
Gemarineerde heilbotfilet en heilbotbeignet, met rammenas en dillesaus.
Wilde-ganzenpaté met gepofte parelgort, rode-koolcompote en kippenhuidkrokantje.
Kroketjes van rauwe en gerookte makreel, en rode biet, met ingelegde venkel en ravigotesaus.
Soepen
Licht gebonden soep van shiitake en oesterzwammen, met knoflookschuim, en geroosterde kastanjes.
Ossenstaartbouillon met ossenstaartrillette en bloemkool.
Hoofdgerechten
Krokant aardappel-kruidenkoekje met koolrabicrème, radijs, bloemkool, gepofte gele biet en abrikozenchutney.
Bodem van peulvruchten en gemengde paddenstoelen, met cêpessaus, peulvruchtensalade en geroosterde knolselderij.
Gebakken heekfilet met Pernodsaus, spitskool met kervel, en aardappel-venkelmousseline.
Gekonfijte eendenbout met noten-eendenstoofvlees, rode-wijnjus, schorseneren-veldslastamppot en geroosterde witlof.
Gegrilde entrecote met bearnaisesaus, ui-wortelgratin, snijbiet en hazelnoten.
Kazen
Drie soorten Nederlandse kaas met vijgenbrood.
Drie soorten Franse kaas met vijgenbrood.
Nagerechten
Hemelse Modder; bruine en witte chocolademousse en vanilleroom.
Steranijsmousse met karamel-zeezoutijs, vanillecrème en notenkletskop.
Wortelcakeje met limoencrème, gembergel, citruscrumble en pecannotenijs.
Speculaastuile met perencompote, speculaasmousse en pruimensaus.
3 gangen 40,- | 4 gangen 50,- | 5 gangen 58,-
Groepsmenu
Voorgerechten
Licht gebonden soep van shiitake en oesterzwammen, met knoflookschuim, en geroosterde kastanjes.
Gemarineerde heilbotfilet en heilbotbeignet, met rammenas en dillesaus.
Wilde-ganzenpaté met gepofte parelgort, rode-koolcompote en kippenhuidkrokantje.
Hoofdgerechten
Krokant aardappel-kruidenkoekje met koolrabicrème, radijs, bloemkool, gepofte gele biet en abrikozenchutney.
Gebakken heekfilet met Pernodsaus, spitskool met kervel, en aardappel-venkelmousseline.
Gekonfijte eendenbout met noten-eendenstoofvlees, rode-wijnjus, schorseneren-veldslastamppot en geroosterde witlof.
Nagerechten
Hemelse Modder; bruine en witte chocolademousse en vanilleroom.
Steranijsmousse met karamel-zeezoutijs, vanillecrème en notenkletskop.
Drie soorten kaas van Kef met vijgenbrood.
3 gangen 40,- | 4 gangen 50,- | 5 gangen 58,-