Keuze menu
We zijn open van maandag t.m. zaterdag vanaf 18h00.
Voorgerechten
Tarte tatin van tomaat, met walnoten, gemarineerde bospeen, citruscrème en groene kruidensalade. Ⓥ
Tartaar van makreel met bieslookcitroendressing, mosselen en pastinaakchips.
Gevogelterillette met pruimencompote, kippenleverbonbon en basilicummayonaise.
Drie kroketjes van gedroogde vijgen, biet en Puylinzen, met peterseliemayonaise en salade van gemarineerde biet. v
Soepen
Bisque van Noordzee garnalen, met knoflookschuim.
Licht gebonden venkel-steranijssoep met gemarineerde venkel en kruidenolie. Ⓥ
Hoofdgerechten
Krokant Opperdoeskoekje met koolrabicrème, bloemkool, radijs, groene-kruidensalsa en abrikozenchutney. Ⓥ
Hartige kruidencake met schapenkaasgratin, rode-uiencompote, geroosterde ui, koolrabi en gele-paprikasabayon. v
Gebakken heekfilet met gepofte-knoflooksaus, antiboise, geroosterde aardappel, zeekraal en venkel.
Gebakken lamsrack met lamsworstje, witte-wijnjus, raapstelenstamppot, gemarineerde radijs en groene asperge.
Gegrilde entrecote met rode-wijnjus, aardappel-chorizogratin, gebakken sjalot en spinazie.
Kazen
Drie Franse kazen met vijgenbrood.
Drie Nederlandse kazen met vijgenbrood.
Nagerechten
Hemelse Modder; bruine en witte chocolademousse en vanilleroom.
Amandel-rabarbercake met rabarbersorbet, amandelkletskop en rabarbersaus. Ⓥ
Citroencurd met vanillemerinque, gemarineerd seizoensfruit, yoghurtijs en vanillecrumble.
3 gangen 42,50 | 4 gangen 51,- | 5 gangen 59,-
Lunchmenu
Lunchboxen
Weekend lunchbox; Garnalenbisque | ansjovis-venkelkroketje | bonbon van wildpaté gevuld en abrikozenchutney | venkel-rucolasalade met amandelen. 22,50
Drie blauwe kazen met portsiroop en vijgencompote.
Zeebaarstartaar met venkelmousse, venkel-appelsalade en groene-kruidenkrokantje.
Prosaciano; vegan kaasje met perenstroop en stoofpeertje.
Paddenstoelen-pompoenstoofschotel, geroosterde aardappelen en witlof.
Tartelette met koolraapcrème, snijbiet, walnoten en choronsaus.
Tartaar van rode bieten en quinoa met cashewnoot, gerookte-knolselderij crème en knolselderijharen.
Je kunt onze weekend lunchboxen bestellen op zaterdag en zondag vanaf 12h00 - 17h00.
Groepsmenu
Voorgerechten
Tartaar van makreel met bieslookcitroendressing, mosselen en pastinaakchips.
Gevogelterillette met pruimencompote, kippenleverbonbon en basilicummayonaise.
Licht gebonden venkel-steranijssoep met gemarineerde venkel en kruidenolie. Ⓥ
Hoofdgerechten
Hartige kruidencake met schapenkaasgratin, rode-uiencompote, geroosterde ui, koolrabi en gele-paprikasabayon. v
Gebakken heekfilet met gepofte-knoflooksaus, antiboise, geroosterde aardappel, zeekraal en venkel.
Gebakken lamsrack met lamsworstje, witte-wijnjus, raapstelenstamppot, gemarineerde radijs en groene asperge.
Nagerechten
Hemelse Modder; bruine en witte chocolademousse en vanilleroom.
Drie Nederlandse kazen met vijgenbrood.
Citroencurd met vanillemerinque, gemarineerd seizoensfruit, yoghurtijs en vanillecrumble.
Covid-19 spelregels
De spelregels
Houd 1,5 meter afstand
Maximaal twee personen zitten aan een tafel of bar tenzij het gaat om een gezamenlijke huishouding die uit meer personen bestaat.
Drie of meer personen uit verschillende huishoudens? Wij zorgen voor een ruime tafelopstelling.
Handen wassen bij binnenkomst én na toiletbezoek.
Geen toegang met verkoudheids- en/of griepklachten.
Zo veel mogelijk elektronisch betalen.
Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op en geef ze de ruimte.
Wanneer je je niet houdt aan de 1,5m regels kan de toegang tot het horecabedrijf worden ontzegd.
Chef's menu
Voorgerecht
Salade van ingelegde rauwe witte en groene asperges, met aardappel-bieslooksalade, gepocheerd hoeve-eitje, en kaantjes van gerookt spek.
Soep
Romige soep van witte asperges, met amandelolie, krokante uitjes en geroosterde amandelen.
Hoofdgerecht
Witte asperges met zeebaarsfilet, hollandaisesaus, radijs en posteleinstamppot.
Kaas
Drie Limburgse kazen met abrikozenchutney.
Nagerecht
Witte chocolade passievruchtencrème met witte chocolade ijs en gember-limoensaus.
Kerstmenu voor thuis
Voorgerecht
Shiitaketartaar met sjalot en kruidenolie, met vadouvancrème, gemarineerde bundelzwam, radijs en olijvencrumble.
Heilbotfilet gemarineerd in bietensap met haringkaviaar, bieslookcrème, venkelsalade en krokante kappertjes.
Soep
Bouillon van gekarameliseerde ui en donker bier, met hazelnoottapenade.
Kreeftenbouillon met rivierkreeftstaartjes.
Hoofdgerecht
Kwartel gevuld met pruimedantenduxelles, met eendenleversaus, roseval, gele biet, en geglaceerde bospeen.
Kaas
Cremet du Cap-Blanc-Nez; roomkaas met gekonfijte vijgen en vijgensiroop.
Nagerecht
Chocoladeroulaux gevuld met chocolademousse, met bramenmakaron, bramengel en bramencompote.
Tartelette gevuld met blauwe-bessencrème, amandelcrumble, en blauwe-bessenmeringue.