Bereikbaarheid

plattegrond-hemelse-modder.jpg

Dichtbij de Nieuwmarkt en Centraal Station

Ons restaurant ligt op loopafstand van de steigers van de rondvaartboten, de Montelbaanstoren, de Schreierstoren, theater de Brakke Grond, theater Splendor, het Scheepvaartmuseum en het Centraal Station. Een maaltijd bij restaurant Hemelse Modder is zo de ideale plek om een dagje Amsterdam af te sluiten, of een avondje Amsterdam te beginnen.

restaurant Hemelse Modder
Oude Waal 11
1011BZ  Amsterdam
+31 20 624 32 03
info@hemelsemodder.nl

reserveren

Route via Google Maps.

 

Met de fiets of te voet

Wij zijn natuurlijk perfect bereikbaar met de fiets of te voet. 

Parkeren

Mocht je geen plekje vinden op een van de grachten in de buurt, kun je gebruik maken van de parkeergarage P1 bij Centraal Station. 

Openbaar Vervoer

Tram 2, 11, 12, 13 en 17 stoppen op Centraal Station, evenals metro 51, 52, 53 en 54. Verder stoppen er veel bussen van het GvB en het streekvervoer.

Kom je met de bus kun je het beste op de uitstaphalte voor het Centraal Station uitstappen. Je vervolgt de looproute hieronder vanaf 'Je steekt de Prins Hendrikkade over...'.

Looproute vanaf Centraal Station
Op Centraal Station loop je naar de voorzijde en ga je via de tramhaltes naar links. Je steekt de Prins Hendrikkade over en vervolgt de weg naar links. Even verder sla je rechtsaf de Kromme Waal op. Deze weg, met aan je linkerhand de Waals-eilandgracht, gaat over in Oude Waal. Ons restaurant ligt op nummer 11.