Gezocht: medewerker bediening

Nieuwe collega gezocht

We zijn op zoek naar een ervaren, spontane en flexibele collega om ons team te versterken. Het gaat om een parttime functie in de bediening.

nieuwe-collega-gezocht.jpg

Bij restaurant Hemelse Modder kun je genieten van eten dat met een gulle hand bereid is en verfijnd op je bord komt. In onze keuken wordt gekookt met liefde voor pure smaken. Lekker eten waarmee we mensen willen samenbrengen. 

Het Amsterdamse karakter van het restaurant geeft een mooie mix van vertrouwd en werelds tegelijkertijd. Onze gastheren en gastvrouwen verstaan hun vak tot in de finesses en weten zowel onze buitenlandse gasten als onze buurtgenoten in een gemoedelijke sfeer te ontvangen. Ze serveren met genoegen de mooi opgemaakte borden uit de keuken en weten alles van de, voornamelijk biologische, wijnen die we schenken.
Het team zet zich graag in om alles vloeiend te laten verlopen. Het plezier van een goed geslaagde avond, voor iedereen aan tafel, staat centraal. Onze medewerkers maken samen restaurant Hemelse Modder tot wat het is. We creëren een ambiance waarbij gasten zich goed kunnen voelen en ontspannen kunnen genieten met elkaar.

De Functie

Wij zijn op zoek naar een parttime of fulltime bedieningsmedewerker met veel ervaring die servicegericht, spontaan en vriendelijk is, en efficiënt te werk gaat. Iemand die gastvrijheid voorop stelt en oog voor detail heeft. De werktijden zijn in overleg.

Als je interesse hebt, stuur een e-mail naar info@hemelsemodder.nl ter attentie van Quintin of Nienke.