Nazomeren in restaurant Hemelse Modder

leef-aan-tafel.jpg

 

Bij ons wordt de nazomer in het zonnetje gezet met een menu dat mooie momenten toevoegt aan deze bijzondere zomer in Amsterdam. Terwijl de avonden geleidelijk vroeger vallen, nodigt de nazomer uit tot nog even samen genieten van dit zonnige seizoen met een vrolijk en kleurrijk smakenpallet in drie, vier of vijf gangen:

restaurant-hemelse-modder.jpg

Een witlof tarte tatin met citruscrème, pecannoten en een kruidensalade laat je hart zingen. Ansjovis-venkelkroketjes brengen je in mediterrane sferen. In de bisque van Noordzee garnalen met cognac-room en kokkels proef je de rijkdom van de Nederlandse kust op een mooie zomerdag. Een Opperdoeskoekje met een groene salsa of kabeljauwfilet met mossel-dragonsaus: dat is zomer in de stad ten top – eindeloos lekker en zinnenprikkelend.

lunchpasteitjes-fb-hemelse-modder.jpg


En als er dan toch een einde aan de avond komt, en uiteindelijk aan de zomer, dan verzacht een bramentompouce met gemarineerd fruit alles. Ook jezelf trakteren op Hemelse Modder als ultiem dessert, werkt altijd.

04-bramentompouch-sfeer-hemelse-modder.jpg

De romantiek van de Oude Waal, de Montelbaanstoren en het terras als stille groene oase. De sfeer rondom het restaurant draagt bij aan het rijke gevoel van een avond uit, alsof je een mini-vakantie beleeft.


Reserveren

Onze openingstijden geven gelegenheid om op allerlei tijdstippen rustig te komen eten voor lunch of diner in een ontspannen sfeer, veilig en vertrouwd. De lunchkaart biedt dinsdag t.m. zondag 11h30 heerlijke soepen, salades, pasteitjes en patisserie. Diner wordt iedere dag geserveerd vanaf 17h00.

Reserveren

 

Een keer per maand vesturen we een leuke nieuwsbrief met informatie over nieuwe menu's, interviews met medewerkers of gasten en evenementen die we organiseren. Je kunt je hier inschrijven.