Voorinschrijving nieuw kookboek

Reservering 'Samen aan tafel'

Ons nieuwe kookboek verschijnt deze zomer. De titel van het kookboek is ‘Samen aan tafel’ en nodigt uit tot gezellige avonden thuis genieten van de heerlijke gerechten van Hemelse Modder. Met recepten voor soepen, sauzen, kroketjes, vis, vlees en vegetarische hoofd- en bijgerechten. Het hoofdstuk patisserie is een zoete toegift dat past bij een restaurant dat haar naam dankt aan het favoriete toetje van een van de oprichters.

chcolade-in-weegschaal.jpg

De titel van het kookboek is ‘Samen aan tafel’ en nodigt uit tot gezellige avonden thuis genieten van de heerlijke gerechten van restaurant Hemelse Modder. Een toegankelijk kookboek voor volwaardige vegetarische gerechten en bijzonder lekkere bereidingen van vis en vlees. Een heerlijk kookboek met recepten voor zeer smakelijke soepen, sauzen en kroketjes. Het hoofdstuk patisserie is een zoete toegift die past bij een restaurant dat zijn naam dankt aan het populaire chocoladetoetje.

U kunt ons nieuwe kookboek 'Samen aan tafel' nu alvast reserveren door € 27,50 over te maken op bankrekeningnummer NL78ABNA0573549389 o.v.v. Kookboek en uw naam.

U ontvangt het boek dan direct na verschijnen in juni thuis zonder extra verzendkosten inclusief een hemelse verrassing.

Ons Seizoenskookboek kunt u hier ook nog bestellen.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.