Verjaardagsmenu

Sinds 1984

Dat staat ergens voor. We hebben als restaurant een mooie geschiedenis en zijn er trots op hoe we telkens bevriend blijven met de tijdgeest. Het duurzame gedachtengoed is goed bewaard gebleven en de verschillende chefs hebben eigen smaakaccenten kunnen aanbrengen waar onze gasten voor komen, en blijven komen.

34-jaar.jpg

Verjaardagsmenu

In juni bestaat restaurant Hemelse Modder 34 jaar en dat vieren we met een speciaal Verjaardagsmenu. Het menu is samengesteld uit populaire gerechten die we door de tijd heen in ons restaurant geserveerd hebben. Met onze tongschar-zalmrolletjes met sinaasappelroomsaus, gestoofde lamsschenkel met lamsjus of witte en bruine chocoladeparfait en verveinesiroop. Gezien onze historie dus heel divers en met bijzondere aandacht voor ons naamgevende dessert.

Wie ons volgt op Facebook of Instagram ziet de recepten de komende tijd voorbijkomen, om zelf thuis te bereiden.

Natuurlijk kunt u ook een keuze maken uit ons voorjaarsmenu,

Reserveren

 

Recepten

We delen deze maand ook de recepten van ons verjaardagsmenu:

Koude soep van tomaat en wortel.

Tongschar-zalmrolletjes met sinaasappelroomsaus, met spinaziesalade.

 

 

gestoofde-lamsschenkel.jpg