Ruime tafelopstelling

Als je een geschikte locatie zoekt voor lunch of diner dan heten we jullie van harte welkom. Voor jou en je gasten maken we er graag een feestelijke avond van.

Bedrijfsuitje, vriendenfeest of verjaardag

Organiseer je een bedrijfsuitje, wil je jouw verjaardag vieren, ga je een avondje stappen met vrienden of wil je een dagje Amsterdam smakelijk afsluiten? Restaurant Hemelse Modder is een heerlijke oase midden in de stad. Wij zorgen dat uiteten met een groep vrienden, familie of collega's ongedwongen en ontspannen verloopt.

In deze tijd zorgen we voor een ruime en veilige maar toch intieme tafelopstelling. 

achtergrond.jpg

hm-515.jpg

groepstafel-hemelse-modder.jpg

Groepsmenu

Wij hebben een ideale mix tussen a la carte eten en een vast menu. Gasten kunnen op de avond zelf kiezen uit ons speciale groepsmenu. Niemand hoeft dan vooraf keuzes te maken. Op deze manier houden we het flexibel en hoeft er van tevoren weinig te worden geregeld.

Lactosevrij, glutenvrij of andere dieetwensen

Standaard staan er vlees, vis en vegetarische gerechten op onze menukaart. Als er speciale dieetwensen of allergieën zijn waarmee we rekening moeten houden, horen we dit graag vooraf. We kunnen altijd improviseren, maar als mensen bijvoorbeeld lactose- en glutenvrij willen eten, bereidt onze keuken – met juiste kennis vooraf - graag iets speciaals.

keukenteam-2019.jpg

Dichtbij Centraal Station, de Dam en de Nieuwmarkt

Ons restaurant ligt op loopafstand van de steigers van de rondvaartboten, de Montelbaanstoren, de Schreierstoren, theater de Brakke Grond, theater Splendor en het Scheepvaartmuseum. Een maaltijd bij restaurant Hemelse Modder is zo de ideale plek om een dagje Amsterdam af te sluiten, of een avondje Amsterdam te beginnen.

Groepsaanvraag