Seizoensmenu
Ieder seizoen weer heerlijke bereidingen van precies de gerechten waar je zin in hebt.
Voorgerechten
Tarte tatin van groene asperge en doperwten met gemberroomkaas, gembercompote en gemarineerde sjalot. v
Torentje van geroosterde aubergine en bleekselderij, met citroengrassaus en hazelnootkruim. Ⓥ
Ceviche van kabeljauw met gele-bietcrème, zoetzure rode ui en citrussaus.
Drie kroketjes van geitenvlees, paprika en zilver-ui met gerookte-paprikamayonaise.
Soepen
Bouillon van geroosterde tomaat en tijm, met paprika-basilicumtapenade en venkelcroutons. Ⓥ
Lamsbouillon met gemarineerde tuinbonen, geroosterde amandelen en amandel-olie.
Hoofdgerechten
Krokant koekje van prei en Beemsterkaas, met rode-portsaus, warme koolrabisalade en pijnboompitten. v
Gegrilde koningszwam met artisjokcrème, gepofte kikkererwten, frisse amandelsaus, en geroosterde gele biet. Ⓥ
Gebakken heekfilet met mossel-saffraansaus, roseval, rosevalchips en gemarineerde rammenas.
Gebakken eendenborst met gevogeltejus, geroosterde roseval, pistache, witlof en appel-venkelsalade.
Gegrilde lamsbiefstuk met mieriksworteljus, peterseliewortelpuree, geroosterde peterseliewortel en jonge bospeen.
Kazen
Drie soorten Nederlandse kaas met vijgenbrood.
Drie soorten Franse kaas met vijgenbrood.
Nagerechten
Hemelse Modder; bruine en witte chocolademousse met vanilleroom.
Rabarberpuddinkje met citruskruim, sinaasappelsorbet, citruskletskop en rabarberschuim.
Amandelroomtaartje met amandelijs, kaneelkruim, appelgel en appelchips. Ⓥ
3 gangen 51,50 | 4 gangen 61,50 | 5 gangen 69,50




Chef’s menu
Maandelijks presenteert de chef een extra menu, verrijkt met bijzondere smaakaccenten. Dit keer serveren we vijf veganistische gerechten, rijk aan smaak en intensiteit. Pure verwennerij voor iedere fijnproever.
Koud voorgerecht
Tomatenceviche: gemarineerde coeur de boeuf, zwarte kerstomaat en limoentomaat, met oesterblad, gemarineerde rode ui, knoflookkrokant, kervel-olie en zeewierparels.
Warm tussengerecht
Snijbietrouleau gevuld met prei en vadouvan, met amandelkruim, prei-beurre blanc en bieslook-olie.
Hoofdgerecht
Pastei gevuld met salieragout, morilles, cantharellen, schorseneren en tuinbonen, met saffraansaus en waterkerssalade.
Kaas
Jeanne; blauwader-cashewkaas met gekarameliseerde stoofpeer in esdoorsiroop, met blauwe-kaassaus, appel en pecannoten.
Nagerecht
Tompoes met bitterkoekjesmousse, basilicum-amandelijs en karamelroomsaus.
3 gangen 51,50 | 4 gangen 61,50 | 5 gangen 69,50




Paasmenu
Voor het Paasweekend van vrijdag 18 april t.m. maandag 21 april hebben we een bijzonder Paasmenu samengesteld. Van kwartel-ei tot chocolade-ei, Pasen op zijn best! Geniet samen van een feestelijk diner en een goed glas wijn.
Koud voorgerecht
Gegrilde asperge met gepocheerd kwartel-eitje aspergejus, Waddenzee harderkuit, gemarineerde rode ui, aspergechips en kervel-olie.
Warm tussengerecht
Gebakken lamstong met witte asperge, waterkerssaus, knolselderijcrème en prei-olie.
Hoofdgerecht
Gekarameliseerde asperge met notenkorst, gebakken lamsrack, tijmjus, roseval en gepofte tomaat.
Kaas
Fourme d’ Ambert; blauwaderkaas gekarameliseerd in honing met appel en pistachenoten, appelcompote en geroosterd notenbrood.
Nagerecht
Half chocolade-ei gevuld met pure-chocolade-muntmousse, frambozencompote, advocaatsabayon en witte-chocoladekruim.
3 gangen 61,50 | 4 gangen 71,50 | 5 gangen 79,50

