Seizoensmenu
Ieder seizoen weer heerlijke bereidingen van precies de gerechten waar je zin in hebt. Je ruikt, proeft en weet dat je eenvoudigweg iets bijzonders eet.
Voorgerechten
Tartaar van pastinaak, peterseliewortel, augurk en sjalot, met pastinaakcrème, gemarineerde rettich, bieslookmayonaise en pastinaakchips. Ⓥ
Heilbotfilet gevuld met mierikswortel, kappertjes en tomaat, met citrussaus, radijs en gepofte kerstomaat.
Wilde-ganzenpaté omwikkeld met ontbijtspek met rode-koolcompote, hazelnootkruim, geroosterde bospeen en brioche.
Drie kroketjes van rookkaas en bleekselderij, met zoet zure rode ui en augurkmayonaise. v
Soepen
Bouillon van bospaddenstoel, eekhoorntjesbrood en venkelzaad, met kervel-olie, gekonfijte knolselderij en knolselderijchips. Ⓥ
Zeewierbouillon met gebakken heekfilet, gemarineerde venkel en venkel chips.
Hoofdgerechten
Krokant koekje van zwarte bonen en gele en rode biet, met aardpeercrème, rode-portsaus, salade van gele biet, aardpeerchips, en krokante palmkool. Ⓥ
Hartige notencake met pistachecrème, gegratineerd met schapenkaas, met gegrilde-paprikasaus, sjalotcompote, geroosterde bloemkool en rucolasalade. v
Gebakken kabeljauwfilet met saus van venusschelpen en saffraan, antiboise, posteleinstamppot en romanesco.
Tartelette gevuld met ragout van tamme en wilde eend en zilver-ui, met geroosterde witlof, ingelegde sjalot en kastanjekruim.
Gegrilde hertenbiefstuk met rode-wijn-vijgensaus, dragongratin, pastinaak, gebakken knolselderij en pastinaakchips.
Kazen
Drie soorten Nederlandse kaas met vijgenbrood.
Drie soorten Franse kaas met vijgenbrood.
Nagerechten
Hemelse Modder; bruine en witte chocolademousse met vanilleroom.
Bramenparfait met vanillesabayon, vanillekruim, vanillemeringue en gemarineerde bramen.
Pistacheroom met karamelgelei, pistachekruim, pistache-kletskop en karamelbonbon. Ⓥ
3 gangen 52,50 | 4 gangen 62,50 | 5 gangen 70




Wildmenu
Maandelijks presenteert de chef een extra menu, verrijkt met bijzondere smaakaccenten. Deze keer een menu voor fijnproevers en wildliefhebbers. Vervullend en verleidelijk voor iedereen die van lekker eten houdt.
Koud voorgerecht
Tartaar van damhert, met gebakken kastanjes, specerijen-olie, kervelmayonaise, radijs, ingelegde groenten en zeewierkrokantje.
Warm tussengerecht
Pompoenmedaillon gevuld met wild-zwijnragout, en wildzwijn-gembersaus.
Hoofdgerecht
Gebakken hazenrugfilet met hazenragout, pure-chocoladesaus, rode biet, gemarineerde sjalot, knolselderijmousseline, en knolselderijchips.
Kaasgerecht
Colosso; Nederlandse blauwader buffelkaas met gepocheerde vijg, Colossosaus en rucolasalade.
Nagerecht
Chocolade-bosbessentaartje met karamel-jeneverbesijs, bramengel, gemarineerde bosbessen en cacaokruim.
3 gangen 62,50 | 4 gangen 72,50 | 5 gangen 80

