Seizoensmenu
Ieder seizoen weer heerlijke bereidingen van precies de gerechten waar je zin in hebt.
Voorgerechten
Tarte tatin van groene asperge en doperwten met gemberroomkaas, gembercompote en gemarineerde sjalot. v
Torentje van geroosterde aubergine en bleekselderij, met citroengrassaus en hazelnootkruim. Ⓥ
Ceviche van kabeljauw met gele-bietcrème, zoetzure rode ui en citrussaus.
Drie kroketjes van geitenvlees, paprika en zilver-ui met gerookte-paprikamayonaise.
Soepen
Bouillon van geroosterde tomaat en tijm, met paprika-basilicumtapenade en venkelcroutons. Ⓥ
Lamsbouillon met gemarineerde tuinbonen, geroosterde amandelen en amandel-olie.
Hoofdgerechten
Krokant koekje van prei en Beemsterkaas, met rode-portsaus, warme koolrabisalade en pijnboompitten. v
Gegrilde koningszwam met artisjokcrème, gepofte kikkererwten, frisse amandelsaus, en geroosterde gele biet. Ⓥ
Gebakken heekfilet met mossel-saffraansaus, roseval, rosevalchips en gemarineerde rammenas.
Gebakken eendenborst met gevogeltejus, geroosterde roseval, pistache, witlof en appel-venkelsalade.
Gegrilde lamsbiefstuk met mieriksworteljus, peterseliewortelpuree, geroosterde peterseliewortel en jonge bospeen.
Kazen
Drie soorten Nederlandse kaas met vijgenbrood.
Drie soorten Franse kaas met vijgenbrood.
Nagerechten
Hemelse Modder; bruine en witte chocolademousse met vanilleroom.
Rabarberpuddinkje met citruskruim, sinaasappelsorbet, citruskletskop en rabarberschuim.
Amandelroomtaartje met amandelijs, kaneelkruim, appelgel en appelchips. Ⓥ
3 gangen 51,50 | 4 gangen 61,50 | 5 gangen 69,50




Chef’s menu
Maandelijks presenteert de chef een extra menu, verrijkt met bijzondere smaakaccenten. In de aanloop naar de zomer vijf veganistische gerechten, rijk aan smaak en intensiteit. Pure verwennerij voor iedere fijnproever.
Koud voorgerecht
Tartaar van artisjok, komkommer en kerstomaatjes met frisse tomatensaus, gemarineerde rode ui, baby spinazie en bieslookkrokantje.
Warm tussengerecht
Gele-bietmedaillon gevuld met cantharellen, paprika en dragon, met romige dragonsaus en chips van gele biet.
Hoofdgerecht
Tartelette gevuld met ragout van venkel, eekhoorntjesbrood, doperwten, kervel en hazelnoot, met mosterdsaus, venkelsalade en venkelchips.
Kaasgerecht
Jil; cashew(geiten)kaas met gemarineerde vijg, Jil-kaassaus en rucola.
Nagerecht
Taartje met frambozencrème, perzik en framboos, met frambozensorbet, gemarineerde frambozen en vanillekruim.
3 gangen 51,50 | 4 gangen 61,50 | 5 gangen 69,50

