Seizoensmenu
Ieder seizoen weer heerlijke bereidingen van precies de gerechten waar je zin in hebt. Je ruikt, proeft en weet dat je eenvoudigweg iets bijzonders eet.
Voorgerechten
Tartaar van pastinaak, peterseliewortel, augurk en sjalot, met pastinaakcrème, gemarineerde rettich, bieslookmayonaise en pastinaakchips. Ⓥ
Heilbotfilet gevuld met mierikswortel, kappertjes en tomaat, met citrussaus, radijs en gepofte kerstomaat.
Wilde-ganzenpaté omwikkeld met ontbijtspek met rode-koolcompote, hazelnootkruim, geroosterde bospeen en brioche.
Drie kroketjes van rookkaas en bleekselderij, met zoet zure rode ui en augurkmayonaise. v
Soepen
Bouillon van bospaddenstoel, eekhoorntjesbrood en venkelzaad, met kervel-olie, gekonfijte knolselderij en knolselderijchips. Ⓥ
Zeewierbouillon met gebakken heekfilet, gemarineerde venkel en venkel chips.
Hoofdgerechten
Krokant koekje van zwarte bonen en gele en rode biet, met aardpeercrème, rode-portsaus, salade van gele biet, aardpeerchips, en krokante palmkool. Ⓥ
Hartige notencake met pistachecrème, gegratineerd met schapenkaas, met gegrilde-paprikasaus, sjalotcompote, geroosterde bloemkool en rucolasalade. v
Gebakken kabeljauwfilet met saus van venusschelpen en saffraan, antiboise, posteleinstamppot en romanesco.
Tartelette gevuld met ragout van tamme en wilde eend en zilver-ui, met geroosterde witlof, ingelegde sjalot en kastanjekruim.
Gegrilde hertenbiefstuk met rode-wijn-vijgensaus, dragongratin, pastinaak, gebakken knolselderij en pastinaakchips.
Kazen
Drie soorten Nederlandse kaas met vijgenbrood.
Drie soorten Franse kaas met vijgenbrood.
Nagerechten
Hemelse Modder; bruine en witte chocolademousse met vanilleroom.
Bramenparfait met vanillesabayon, vanillekruim, vanillemeringue en gemarineerde bramen.
Pistacheroom met karamelgelei, pistachekruim, pistache-kletskop en karamelbonbon. Ⓥ
3 gangen 52,50 | 4 gangen 62,50 | 5 gangen 70



Wildmenu
Maandelijks presenteert de chef een extra menu, verrijkt met bijzondere smaakaccenten. Deze keer een menu voor fijnproevers en wildliefhebbers. Vervullend en verleidelijk voor iedereen die van lekker eten houdt.
Koud voorgerecht
Tartaar van damhert, met gebakken kastanjes, specerijen-olie, kervelmayonaise, radijs, ingelegde groenten en zeewierkrokantje.
Warm tussengerecht
Pompoenmedaillon gevuld met wild-zwijnragout, en wildzwijn-gembersaus.
Hoofdgerecht
Gebakken hazenrugfilet met hazenragout, pure-chocoladesaus, rode biet, gemarineerde sjalot, knolselderijmousseline, en knolselderijchips.
Kaasgerecht
Colosso; Nederlandse blauwader buffelkaas met gepocheerde vijg, Colossosaus en rucolasalade.
Nagerecht
Chocolade-bosbessentaartje met karamel-jeneverbesijs, bramengel, gemarineerde bosbessen en cacaokruim.
3 gangen 62,50 | 4 gangen 72,50 | 5 gangen 80



Kerstmenu
Onvergetelijke kerstdagen beginnen met het juiste gezelschap en een maaltijd die de zintuigen plezierig prikkelt. Dan volgt de rest vanzelf. Op 24, 25 en 26 december pakken we uit met bijzondere gerechten die een blijvende indruk achter kunnen laten. Feestelijkheid in zes gangen.
Koude voorgerechten
Rouleau van gerookte knolselderij, koolraap en amandelkruim, met gembersaus, balsamicoparels, zeewier-olie, balsamicostroop en venkel met citroenkruim.
Rouleau van kabeljauw en gerookt amandelkruim, met gembersaus, balsamicoparels, zeewier-olie, balsamicostroop en venkel met citroenkruim.
Bouillons
Bouillon van shiitake, kastanje en eekhoorntjesbrood, met gekonfijte prei, kastanjes en hazelnoot-olie.
Wildbouillon met wildzwijn-rillette, gekonfijte prei en hazelnoot-olie.
Warme tussengerechten
Gekonfijt artisjokhart met saffraan-citrus-parelgort, groene asperge, beurre blanc, citrus-olijfolie en krokante kappertjes.
Gebakken coquille met saffraan-citrus-parelgort, groene asperge, beurre blanc, citrus-olijfolie en krokante kappertjes.
Hoofdgerechten
Tartelette gevuld met aardpeercrème, geroosterde portobello, hazelnootkruim, met schuimige blauwe-kaassaus, dadelcompote, bospeen en aardpeerchips.
Getrancheerde reerugfilet met jeneverbes-tijmjus, pastinaakgratin, hazelnootkruim, dadelcompote, gekonfijte sjalot, bospeen en aardpeerchips.
Kaasgerechten
Tout en Crème de la côte d’Opale; fris romige witflorakaas met gekonfijte druiven, druivencompote en kaasschuim, met vlierbloesensaus en geroosterde amandel.
Pecorino pepato; gepeperde schapenkaas met cranberrycompote, gemarineerde cranberries, schapenkaasschuim, met honing-tijmsaus en geroosterde pecannoten.
Nagerechten
Pure chocolade mousse met chocoladefondant, muntsaus, kersencompote, kletskop en kaneelkruim.
Romig kaneelpuddinkje met geweckte reine claude pruim, gemarineerde bessen, vanillekruim en blauwe-bessensaus.
6 gangen 90 | Reserveer ons kerstmenu





