Seizoensmenu
Ieder seizoen weer heerlijke bereidingen van precies de gerechten waar je zin in hebt.
Voorgerechten
Knolselderijpaté gevuld met pruimencompote, met knolselderij-jus en rucolasalade. Ⓥ
Gemarineerde en gebrande makreelfilet met geroosterde venkel, dillemayonaise, haringkuit en radijs.
Eendenrillette gevuld met compote van kweepeer en cranberries, met kippenhuidchips, geroosterde witlof en pastinaakchips.
Kroketjes van gebakken oesterzwam en piccalilly, met gerookte-mosterdmayonaise en gemengde salade. v
Soepen
Bouillon van geroosterde gele biet, pastinaak en hazelnoot, met gember-preiolie en geroosterde hazelnoot. Ⓥ
Bouillon van fazant en daslook, met fazant-knolselderijrillette en daslook-olie.
Hoofdgerechten
Koekje van kikkererwten en gekarameliseerde ui, met pastinaak-amandelcrème, gele biet, bospeen, tomaat-komijnsaus en saliechips. Ⓥ
Tartelette met koolraapcrème, snijbiet en saus van Texelse schapenkaas, met prei-tijmcompote en bietenchips. v
Gebakken kabeljauwfilet met groene-kruidenkorst en saffraan beurre blanc, met roseval, groene asperges en zeekraal.
Parelhoenfilet gevuld met bieten-mierikswortelcrème, met parelhoenboutje, gevogeltejus, aardappelmousseline, bospeen en hazelnoot.
Gegrilde hertenbiefstuk met rode-portjus, geroosterde aardappel, gebakken shiitake, schorseneren en schorsenerenchips.
Kazen
Drie soorten Nederlandse kaas met vijgenbrood.
Drie soorten Franse kaas met vijgenbrood.
Nagerechten
Hemelse Modder; bruine en witte chocolademousse met vanilleroom.
Mousse van citrus en mascarpone, met advocaatsaus, bosbessensorbet, vanillekletskop en vanillekruim.
Pecannotentaartje met kaneelijs, sinaasappelkaramelsaus en pecannotenkruim. Ⓥ
3 gangen 51,50 | 4 gangen 61,50 | 5 gangen 69,50
Chef’s menu
Maandelijks presenteert de chef een extra menu, verrijkt met bijzondere smaakaccenten. Dit keer serveren we vijf veganistische gerechten, rijk aan smaak en intensiteit. Pure verwennerij voor iedere fijnproever.
Voorgerecht
Tartaar van bloemkool, augurk en bieslook, met gerookte-mayonaise, hazelnoot, krokante palmkool, amandelmelksaus en bieslook-olie.
Soep
Bouillon van rode kool en appel, met geroosterde biet en Granny-Smithschuim.
Hoofdgerecht
Cake van eekhoorntjesbrood en shiitakes, met walnotenvulling en tijmcrunch, met portsaus, Puylinzen, knolselderij en wortelcompote.
Kaas
Warme halloumiblokjes gepaneerd in rozemarijnkruim, met abrikozencompote.
Nagerecht
Bramenmousse met gepocheerde peer, citroensorbet en geroosterde pistachenoten.
3 gangen 51,50 | 4 gangen 61,50 | 5 gangen 69,50