Seizoensmenu
Ieder seizoen weer heerlijke bereidingen van precies de gerechten waar je zin in hebt.
Voorgerechten
Tarte tatin van groene asperge en doperwten met gemberroomkaas, gembercompote en gemarineerde sjalot. v
Torentje van geroosterde aubergine en bleekselderij, met citroengrassaus en hazelnootkruim. Ⓥ
Ceviche van kabeljauw met gele-bietcrème, zoetzure rode ui en citrussaus.
Drie kroketjes van geitenvlees, paprika en zilver-ui met gerookte-paprikamayonaise.
Soepen
Bouillon van geroosterde tomaat en tijm, met paprika-basilicumtapenade en venkelcroutons. Ⓥ
Lamsbouillon met gemarineerde tuinbonen, geroosterde amandelen en amandel-olie.
Hoofdgerechten
Krokant koekje van prei en Beemsterkaas, met rode-portsaus, warme koolrabisalade en pijnboompitten. v
Gegrilde koningszwam met artisjokcrème, gepofte kikkererwten, frisse amandelsaus, en geroosterde gele biet. Ⓥ
Gebakken heekfilet met mossel-saffraansaus, roseval, rosevalchips en gemarineerde rammenas.
Gebakken eendenborst met gevogeltejus, geroosterde roseval, pistache, witlof en appel-venkelsalade.
Gegrilde lamsbiefstuk met mieriksworteljus, peterseliewortelpuree, geroosterde peterseliewortel en jonge bospeen.
Kazen
Drie soorten Nederlandse kaas met vijgenbrood.
Drie soorten Franse kaas met vijgenbrood.
Nagerechten
Hemelse Modder; bruine en witte chocolademousse met vanilleroom.
Rabarberpuddinkje met citruskruim, sinaasappelsorbet, citruskletskop en rabarberschuim.
Amandelroomtaartje met amandelijs, kaneelkruim, appelgel en appelchips. Ⓥ
3 gangen 51,50 | 4 gangen 61,50 | 5 gangen 69,50




Chef’s menu
Maandelijks presenteert de chef een extra menu, verrijkt met bijzondere smaakaccenten. Een zalig zonnig vismenu met citrus, gember en kervel voor een prikkelend voorjaar.
Koud voorgerecht
Zeebaarsfilet gemarineerd in limoensap, met kappertjeschutney, groene-kruidensalade, gele biet, lente-ui, radijs, limoenmayonaise en peterseliewortelchips.
Warm tussengerecht
Koolrabimedaillon gevuld met Noordzee garnalen, groene asperge en gember, met garnalensaus, aardappelkaantjes en gemberolie.
Hoofdgerecht
Gebakken heilbotfilet met witte-wijncitroensaus, Noordzee kokkels, geroosterde witte asperge, gele kerstomaatjes, la rat aardappel en citroen-kervelsalsa.
Kaasgerecht
Époisses; roodflorakaas gegratineerd met gruyère, met gekonfijte druiven en gegrild notenbrood.
Nagerecht
Passievruchtpudding met citroensorbet, passievruchtgelei, gekonfijte citroen, hazelnootkruim en kletskop.
3 gangen 61,50 | 4 gangen 71,50 | 5 gangen 79,50

