We hebben iedere maand een extra menu met bijzondere accenten van de chef. Deze keer vijf veganistische gerechten met diepte en kracht. Vervullend en verleidelijk voor iedereen die van lekker eten houdt.
Seizoensmenu
De beste, de mooiste, de lekkerste lokale ingrediënten vinden hun weg via onze keuken naar je bord. Ieder seizoen weer heerlijke bereidingen van precies de gerechten waar je zin in hebt. Deze winter serveren we heilbotfilet met parelgort en garnalensaus, pompoen- of visbouillon, gegrilde hertenbiefstuk met rode-wijnjus en amandelkruimtaart. En nog veel meer!
Voorgerechten
Tarte tatin van sjalot en rode ui, met sherrystroop, kweepeercompote, gemengde salade en walnoten. Ⓥ
Heilbotfilet met parelgort en garnalensaus, met baby spinazie en geroosterde amandel.
Ganzenrillette met saliebonbon, zilver-uichutney, kervelmayonaise, gele biet en radijs.
Drie kroketjes van geitenvlees en pijnboompit, met mosterdmayonaise en salade.
Soepen
Pompoenbouillon met gemarineerde pompoen en gebakken shiitakes. Ⓥ
Tomaten-visbouillon met mosselen, poonfilet en kruidencroutons.
Hoofdgerechten
Aardappelspecerijenkoekje met mosterdsaus, aardpeercrème, aardpeerchips, bospeen, Puylinzen en Amsterdamse ui. Ⓥ
Terrine van knolselderij, prei en bospaddenstoelen, met rode-portsaus, rettich en pruimenchutney. v
Gebakken skreifilet met citrus laurier beurre blanc, salade van rettich en kerstomaatjes, roseval en peterselietapenade.
Kwartelfilet gevuld met watnoot en abrikoos, met kwartelboutje, gevogeltejus, knolselderijcrème, zwarte-ogenboontjes en witlof.
Gegrilde hertenbiefstuk met rode-wijnjus, dragongratin, met spitskool en knolselderij.
Kazen
Drie soorten Nederlandse kaas met vijgenbrood.
Drie soorten Franse kaas met vijgenbrood.
Nagerechten
Hemelse Modder; bruine en witte chocolademousse met vanilleroom.
Citroentaartje met zachte merengue, sinaasappelgel, sinaasappelsorbet en citruskruim.
Amandelkruimtaart met bramen en appel, met kaneelsiroop, gemarineerde bramen en vanillehangop. Ⓥ




Chef’s menu
Naast onze bijzonder lekkere bereidingen van vlees, vis en vegetarische gerechten op ons seizoensmenu hebben we een nieuw chefsmenu met heerlijke bereidingen van veganistische gerechten.
Voorgerecht
Tartaar van shiitake en tomaat, met radijs, gemarineerde rammenas, witlof en kervelmayonaise.
Soep
Bouillon van zuurkool en gele biet, met gebakken uitjes, en geroosterde biet.
Hoofdgerecht
Tartelette gevuld met koolraap-appelcrème, met palmkool, witte-wijnsaus en geroosterde hazelnoot.
Kaas
Camelia: veganistisch kaasje gegratineerd met sinaasappelmarmelade, en tomatenbrood.
Nagerecht
Gekarameliseerd aardpeerpuddinkje met chocoladekruim, pistache-ijs en karamelsaus.



Op Valentijnsdag serveren we een liefdevol menu voor een liefdevolle dag…
Valentijnsmenu
Voor Valentijnsdag hebben we een heerlijk vismenu samengesteld. De liefde gaat immers door de maag. Met als nagerecht een grand dessert om te delen. Geniet samen van een feestelijk diner en een goed glas wijn.
Voorgerecht
Tartaar van oester en paarse wortel, met ingelegde wilde zalm, Zeeuwse oester, zeewierschuim en sesamkletskop.
Soep
Bouillon van rode biet en gember met makreelrillette en bleekselderij-olie.
Hoofdgerecht
Zeebaarsfilet met langoustine, langoustinesaus, geroosterde aardappel, veldsla en groene asperges.
Kaas
Coeur de chèvre du Pays Boulonnais: hartvormige geitenkaasje gegratineerd met rozijnenstroop, met gepocheerde vijg en vijgenbrood.
Nagerecht
Chocoladebombe gevuld met passievruchtmousse, met passievruchtbonbon, passievruchtsorbet en roze-chocoladeschotsen.

