Om jouw bezoek aan onze website persoonlijker te maken zetten we cookies in. Met deze cookies kunnen wij en partijen van derde informatie over jou verzamelen en jouw internetgedrag binnen (en mogelijk ook buiten) onze website volgen.

Cookies toestaan Meer info
logo Hemelse Modder
  • Welkom
  • Onze menu’s
  • Voor groepen
Telefoon +31 20 624 32 03 E-mail info@hemelsemodder.nl Adres Oude Waal 11 1011 BZ AMSTERDAM
NL/EN
Menu Sluiten

Direct naar

Seizoensmenu Chef’s menu

Seizoensmenu

Ieder seizoen weer heerlijke bereidingen van precies de gerechten waar je zin in hebt.

Voorgerechten

Tarte tatin van groene asperge en doperwten met gemberroomkaas, gembercompote en gemarineerde sjalot. v

Torentje van geroosterde aubergine en bleekselderij, met citroengrassaus en hazelnootkruim. Ⓥ

Ceviche van kabeljauw met gele-bietcrème, zoetzure rode ui en citrussaus.

Drie kroketjes van geitenvlees, paprika en zilver-ui met gerookte-paprikamayonaise.

Soepen

Bouillon van geroosterde tomaat en tijm, met paprika-basilicumtapenade en venkelcroutons. Ⓥ

Lamsbouillon met gemarineerde tuinbonen, geroosterde amandelen en amandel-olie.

Hoofdgerechten

Krokant koekje van prei en Beemsterkaas, met rode-portsaus, warme koolrabisalade en pijnboompitten. v

Gegrilde koningszwam met artisjokcrème, gepofte kikkererwten, frisse amandelsaus, en geroosterde gele biet. Ⓥ

Gebakken heekfilet met mossel-saffraansaus, roseval, rosevalchips en gemarineerde rammenas.

Gebakken eendenborst met gevogeltejus, geroosterde roseval, pistache, witlof en appel-venkelsalade.

Gegrilde lamsbiefstuk met mieriksworteljus, peterseliewortelpuree, geroosterde peterseliewortel en jonge bospeen.

Kazen

Drie soorten Nederlandse kaas met vijgenbrood.

Drie soorten Franse kaas met vijgenbrood.

Nagerechten

Hemelse Modder; bruine en witte chocolademousse met vanilleroom.

Rabarberpuddinkje met citruskruim, sinaasappelsorbet, citruskletskop en rabarberschuim.

Amandelroomtaartje met amandelijs, kaneelkruim, appelgel en appelchips. Ⓥ

3 gangen 51,50 | 4 gangen 61,50 | 5 gangen 69,50

Chef’s menu

Maandelijks presenteert de chef een extra menu, verrijkt met bijzondere smaakaccenten. Een zalig zonnig vismenu met citrus, gember en kervel voor een prikkelend voorjaar.

Koud voorgerecht

Zeebaarsfilet gemarineerd in limoensap, met kappertjeschutney, groene-kruidensalade, gele biet, lente-ui, radijs, limoenmayonaise en peterseliewortelchips.

Warm tussengerecht

Koolrabimedaillon gevuld met Noordzee garnalen, groene asperge en gember, met garnalensaus, aardappelkaantjes en gemberolie.

Hoofdgerecht

Gebakken heilbotfilet met witte-wijncitroensaus, Noordzee kokkels, geroosterde witte asperge, gele kerstomaatjes, la rat aardappel en citroen-kervelsalsa.

Kaasgerecht

Époisses; roodflorakaas gegratineerd met gruyère, met gekonfijte druiven en gegrild notenbrood.

Nagerecht

Passievruchtpudding met citroensorbet, passievruchtgelei, gekonfijte citroen, hazelnootkruim en kletskop.

3 gangen 61,50 | 4 gangen 71,50 | 5 gangen 79,50

logo
Oude Waal 11 1011 BZ AMSTERDAM +31 20 624 32 03 info@hemelsemodder.nl
  • Welkom
  • Onze menu’s
  • Voor groepen
Facebook Instagram Nieuwsbrief
Website by The Fully Bookers ©︎ Hemelse Modder