We hebben iedere maand een extra menu met bijzondere accenten van de chef.
Seizoensmenu
De beste, de mooiste, de lekkerste lokale ingrediënten vinden hun weg via onze keuken naar je bord. Ieder seizoen weer heerlijke bereidingen van precies de gerechten waar je zin in hebt. Dit najaar serveren we paté van linzen, eekhoorntjesbrood en pistachenoten; tartelette gevuld met ragout van tam en wild konijn met gerookt spek en abrikozen; en als nagerecht een pistachepuddinkje met gekonfijte vijgen, vijgenstroop en pistache-ijs. En nog veel meer!
Voorgerechten
Paté van linzen, eekhoorntjesbrood en pistachenoten, met appelcompote, radijs en gemarineerde rettich. Ⓥ
Gemarineerde zalmfilet met gerookte zalmmousse, komkommer, witte biet en dillemayonaise.
Tartelette gevuld met ragout van tam en wild konijn, gerookt spek en abrikozen, met bospeen en dragonsalsa.
Drie kroketjes van rookkaas en amandelen, met augurkenmayonaise en kruidensalade. v
Soepen
Bouillon van venkel en venkelzaad, met pijnboompitten en sinaasappelolie. Ⓥ
Bouillon van rivierkreeftstaartjes en tomaat, met cognacschuim en rivierkreeftstaartjes.
Hoofdgerechten
Krokant koekje van zwarte bonen, paprika en rode ui, met meiraapcrème, witte-portsaus, geroosterde meiraapjes en koolrabisalade. Ⓥ
Gegrilde knolselderij in notenkorst, met knolselderijjus, ingelegde rettich, bospeencrème, Puylinzen en peterselietapenade. Ⓥ
Gebakken heekfilet met romige saus van Noordzee garnalen, geroosterde roseval, gebakken venkel, zeekraal en krokante kappertjes.
Parelhoenfilet gevuld met gerookte amandel en bospaddestoelen, gekonfijt parelhoenboutje, gevogeltejus, geroosterde roseval en gestoofde rode kool.
Gegrilde hertenbiefstuk met rode-wijnjus, chorizogratin, witlof, pastinaak en kervel.
Kazen
Drie soorten Nederlandse kaas met vijgenbrood.
Drie soorten Franse kaas met vijgenbrood.
Nagerechten
Hemelse Modder; bruine en witte chocolademousse met vanilleroom.
Tartelette gevuld met vanillecrème, citrusmeringue, bramengelei, citruskruim en sinaasappel-kardemomroomijs.
Pistachepuddinkje met gekonfijte vijgen, vijgenstroop, kaneelkruim en pistache-ijs. Ⓥ




Chef’s menu
Deze maand vijf veganistische gerechten met diepte en kracht. Vervullend en verleidelijk voor iedereen die van lekker eten houdt.
Voorgerecht
Tartaar van gele en witte biet, kappertjes, augurk en sjalot, met kervelmayonaise, rettich en pistachekruim.
Soep
Bouillon van geroosterde pastinaak en gember, met bos-ui en groene-kruidentapenade.
Hoofdgerecht
Terrine van kastanje, aardappel, walnoot en hazelnoot, met saus van rode wijn en cranberries, cranberrycompote, radijs en van witte-bietcrème.
Kaas
Veganistisch kruidenkaasje: Cashew fermentino met gepocheerde vijg en vijgenstroop, vijgencompote en rozijnen-vijgenbrood.
Nagerecht
Aromatisch citrusrijstpuddinkje met amandel-ijs, bosvruchtencompote en vanillesaus.

