Seizoensmenu
Ieder seizoen weer heerlijke bereidingen van precies de gerechten waar je zin in hebt. Heerlijk zomers is ons nieuwe seizoensmenu. Je ruikt, proeft en weet dat je eenvoudigweg iets bijzonders eet.
Voorgerechten
Tartaar van paprika, doperwten, olijven en shiitake, met bieslookmayonaise, bospeen, gemarineerde doperwten, zeevenkel en groene-kruidendressing. Ⓥ
Zalmfilet gemarineerd in citrusfruit, met dille-citroensaus, gekonfijte groene asperge, radijs en krokante kappertjes.
Gevogelterillette met gekonfijt kwartelboutje, compote van zilver-ui en zuring, zoetzure sherrystroop, witlofsalade en ijspegels.
Kroketjes van bleekselderij, gember en abrikoos, met gember-kervelmayonaise en kruidensalade. v
Soepen
Bouillon van venkel en anijs, met paprikaschuim, gebakken venkel en paprika. Ⓥ
Schelvis-saffraanbouillon, met gebakken schelvis, mossels en daslookschuim.
Hoofdgerechten
Krokant kikkererwten-saliekoekje met tomaat-amandelsaus, antiboise, koolrabisalade, radijs en amandelkletskop. Ⓥ
Tompoes gevuld met courgettemousse en gekarameliseerde sjalot, met kervelsalsa, kapucijners en spinazie-venkelsalade. v
Gebakken heekfilet met ansjovis-botersaus, karnemelkmousseline, gestoofde kokkels, gestoofde prei en gemarineerde koolrabi.
Gebakken parelhoenfilet gevuld met sinaasappel-sjalotcrème, met tijmjus, geroosterde aardappel en salade van radicchio, sperziebonen en snijboon.
Gegrilde lamsbiefstuk met bearnaisesaus, aardappelgratin, geglaceerde groene asperge, bospeen en amandelkruim.
Kazen
Drie soorten Nederlandse kaas met vijgenbrood.
Drie soorten Franse kaas met vijgenbrood.
Nagerechten
Hemelse Modder; bruine en witte chocolademousse met vanilleroom.
Pistache-passievruchtentaart, met gekarameliseerde pistachenootjes, pistache-ijs en gekonfijte kumquats.
Aardbeienparfait met gemarineerde aardbeien, vanillecrème, basilicumbonbon, vanillekruim en meringue. Ⓥ
3 gangen 51,50 | 4 gangen 61,50 | 5 gangen 69,50




Chef’s menu
Maandelijks presenteert de chef een extra menu, verrijkt met bijzondere smaakaccenten. Proef de zomerzon in ons zalig zilt vismenu met tarbot, schol en Zeeuwse mosselen.
Koud voorgerecht
Tartaar van mosselen, artisjok en gedroogde tomaat, met peterseliemayonaise, peterseliekrokant en gemarineerde gele biet.
Warm tussengerecht
Gepocheerde saffraan-scholfilet met mosselen en bieslookschuim.
Hoofdgerecht
Gebakken tarbot met mossel-dragonsaus, mosselen, gekonfijte koolrabi, geroosterde pastinaak, truffelaardappel en truffelaardappelchips.
Kaasgerecht
Lytse Wite; geitenkaas met gemarineerde vijg, geitenkaassaus en basilicum.
Nagerecht
Citroen-lavendel-honingtaartje met gekonfijte citroen, zwarte-bessen-lavendelijs, pistachekruim en honingsaus.
3 gangen 61,50 | 4 gangen 71,50 | 5 gangen 79,50

